تبلیغات
معلم روستا - دانستنیها

تاثیر مواد شیمیایی بر کبد

کبدعضو مستعدی در زمینه رشد سلولهای سرطانی است.بسیاری از سلولهای سرطانی که ابتدا در اندام های دیگر ایجاد می شود،به کبد راه می یابدو در آن جا رشد می کند و در واقع رشد خود را از کبدآغاز می کند.

این امر طبیعی است زیرا کبداست که بار همه غذاهای مسموم کننده و مواد شیمیایی را تحمل می کند.بیماری کبدبه شکل های گوناگون ظاهر می شود و علت های مختلفی دارد.بسیاری از اشخاص بیماری کبدی دارند و خود متوجه نیستند.

هرنوع ماده شیمیایی دارویی یا غیر طبیعی که برای بدن مضر است،کبد را تحت فشار قرار می دهد.رژیم غذایی پر از چربی های اشباع شده و آسیب دیده،قندهای تصفیه شده،غذاهای کارخانه ای و صنعتی و غذاهای سرخ کردنی،کبد را دچار آسیب می کند و اجازه نمی دهد کار خود را به خوبی انجام دهد.قندهای تصفیه شده یکی از عوامل مهم اختلال در کار کبد است.این قندها به چربی هایی مانند کلسترول تبدیل و درون سلولها انباشته می شود.قند تصفیه شده و آرد بدون سبوس کارکبد را سنگی تر می کند و معمولا زمینه رشد بیش از حد باکتری ها و قارچ های مضر را در بدن فراهم می کند.

                                                                                       راز بیماری ها و رمز سلامتی ها_باطنی

جدا کننده متن, جدا کننده متن جدید, جدا کننده متن زیبا, انواع جدا کننده متن, عکس جدا کننده متن

خواص جو

جو خواص متعددی دارد و به علت داشتن فیبر،ماده معدنی و انواع ویتامین ها،مکمل غذایی عالی به حساب می اید.از طرفی مصرف جو باعث کاهش وزن نیز می شود.

#به نقل از سایت «یاهونیوز» اب جو طبیعی ادرار آور است و تعادل مایعات را در بدن حفظ می کند.

#التهاب معده را تسکین می دهدو سموم بدن را دفع می کند.

#به طور طبیعی روندپیری را به تاخیر می اندازداز بروز چین و چروک پیشگیری می کند،سموم را از پوست دفع می کند.

# آب جو با تب مقابله می کند.به همین علت است که به افراد بیمار توصیه می شود آب جو مصرف کنند.اب جو طبیعی انرژی بدن را تامین می کند و با پایین آموردن حرارت بدن را خنک می کند.

#حاوی کلسترول پایین است؛فیبر موجود در آن کلسترول اضافه بدن را دفع می کند.پس با مصرف زیاد اب جو،کلسترول خون نیز کاهش پیدا می کند.

#با ایجاد سیری باعث کاهش وزن می شود.

#منیزیم موجود در آن در مقابل آنزیم های تنظیم کننده میزان انسولین واکنش نشان می دهد.بنابراین مصرف زیاد آب جو،خطر بروز دیابت نوع2را کاهش می دهد.

#منبع عالی آنتی اکسیدان است.مصرف منظم آن از بروز سرطان پیشگیری می کند.

#سرشار از فیبر طبیعی است که برای سیستم قلبی عروقی مفید است.به عنوان مثال برای درمان تصلب          شرایین مفید است.

                                                                                  خراسان 24مرداد


طبقه بندی: دانستنیها، توصیه های دوستانه،

تاریخ : شنبه 25 مرداد 1393 | 06:37 ب.ظ | نویسنده : علی اکبر خاموشی | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.